F4RT hybride turbo

Van onze sponsoren, voor de leden!
Plaats reactie
tutuur
Clubsponsor
Berichten: 14277
Lid geworden op: zo 11 jan 2009 16:04
Locatie: hoorn

Om het vermogen van je auto, voorzien van een F4RT (2.0 turbo) motor nog verder omhoog te halen dan waar de standaard turbo toe in staat is, is deze hybride turbo nu beschikbaar.

De turbo is op basis van een originele turbo dus past zonder verdere aanpassen op de motor, om de flow capaciteit van de turbo te verhogen wordt deze voorzien van een grotere billet compressor en de grootste turbine die past, welke ook nog eens geclipt is om nog net dat beetje extra er uit te halen. Tijdens dit proces wordt deze uiteraard volledig gereinigd en gereviseerd. Deze turbo is geschikt tot ongeveer 550nm en 380pk, uiteraard is dit afhankelijk van de rest van de setup.

Wat plaatjes bij het praatje:

[img]http://i1230.photobucket.com/albums/ee4 ... 2lhhia.jpg[/img]
[img]http://i1230.photobucket.com/albums/ee4 ... enrh49.jpg[/img]
[img]http://i1230.photobucket.com/albums/ee4 ... gyk0h5.jpg[/img]

En naast de originele Megane 2 RS turbo:

[img]http://i1230.photobucket.com/albums/ee4 ... 5etocd.jpg[/img]

Gezien de turbo op basis van de originele turbo is moet ik natuurlijk wel een turbo over houden zodra er een hybride de deur uit gaat, zodoende is de turbo op ruilbasis. Hierbij blijft de actuator bij de eigenaar zodat deze over gezet kan worden op de nieuw te ontvangen turbo.

De prijs voor deze 'drop-in' turbo bedraagt €1200 + €300 borg, de borg komt retour na het ontvangen van de originele turbo.

Bij interesse graag PM'en, bij vragen graag reageren in dit topic zodat anderen hier ook van kunnen leren :)

Gr. Tuur
Plaats reactie