#DGTTO Meeting 2021

Alles over de meetings.
Nieuwe topics mogen alleen door moderators aangemaakt worden. PM 1 van de mods hier om er 1 aan te laten maken.
Post Reply
Chris
Erelid - Moderator - RvT
Posts: 22010
Joined: Sat 3 Mar 2001 0:00
Location: NL

#DGTTO Meeting 2021

Post by Chris »

Image

#DGTTO MEETING 2021

Traditie getrouw was deze altijd op de eerste zondag van de zomervakantie. Dit is natuurlijk erg kort dag dus de editie 2021 zal wat later plaatsvinden dan je gewend bent.
Editie 2021 is op de laatste zondag van de zomervakantie (regio midden) namelijk op 29 augustus vanaf 12:00! Uiteraard weer lekker centraal in NL op onze vaste stek op het recreatieterrein IJsselmeerstraat in Huizen!
Omdat we ons nog wel aan wat extra regels moeten houden (1,5 meter en registratie) vinden we het fijn om vooraf alvast een zo goed als mogelijke inschatting te kunnen maken van het aantal bezoekers en voertuigen dat we kunnen verwachten! Klik dus even op ‘aanwezig’!
Zoals vaste bezoekers weten is de hoofdrol weg gelegd voor de 5 GT turbo! Deze proberen we op één rij op te stellen. Andere varianten van de R5 zijn uiteraard ook van harte welkom en andere klassieke en sportieve Renaults natuurlijk ook! Zoals elk jaar gaan we ons best doen om zoveel mogelijk soort bij soort op te stellen.
Wil je gewoon langskomen als bezoeker? Dan ben je van harte welkom! Er is in de directe omgeving voldoende openbare parkeergelegenheid. We vragen je wel vrijwillig te laten registreren i.v.m. de nog geldende veiligheidsvoorschriften.
Op de dag zelf je kun je aan de overzijde van onze meeting area indoor karten of wat drinken bij Coronel of op 2 minuten lopen lekker even lunchen of borrelen in het schitterende Nautisch Kwartier bij Fletcher Hotel-Restaurant of bij Riva Wijnlounge.
Meld je dus nu aan en kom vooral langs op zondag 29 augustus!
Tot dan!
Renault 5 GT turbo Bleu Sport
Roald
Posts: 1771
Joined: Wed 17 Jul 2002 17:28
Car: 19 16v PhII 2.0T
Location: Amersfoort
Contact:

Re: #DGTTO Meeting 2021

Post by Roald »

Beter eindelijk weer eens meetings! :worship:
Anything worth doing is worth doing right!.
Post Reply